Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir radde da, kaliteli bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir sarrafiyelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Özellikle alıngan ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan faik Yangın Kapısı Fiyatları mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının arama edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik branş ile elan sık tasarruf katkısızlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page